Z uporabo sodobne robotske tehnologije razvijamo

nove metode in tehnike nanosa lakov

Firma je bila ustanovljena leta 1992 in je specializirana za obdelavo najzahtevnejših visoko-sijajnih in mat površin. Sodobna tehnologija z robotom nam omogoča doseganje visokokvalitetne obdelave ravnih  in 3D površin.

O podjetju Triis d.o.o.

Vodilno podjetje na področju površinske obdelave

Vizija podjetja je postati vodilno podjetje na področju površinske obdelave najzahtevnejših elementov za potrebe pohištvene industrije, kamnoseštva, letalske in avtomobilske industrije.

To nameravamo doseči s stalno razvojno naravnanostjo (inovativnostjo in robotizacijo tehnoloških procesov), intenzivnim izobraževanjem kadrov, spodbujanjem inovativnosti med zaposlenimi, dobrimi poslovnimi odnosi z našimi partnerji, prilagodljivostjo potrebam kupcev, ob nenehni skrbi za okolje.

Na začetku je bila naša proizvodnja namenjena izključno obdelavi elementov iz lesa za pohištveno industrijo, kasneje pa nam je razvoj omogočil tudi obdelavo drugih materialov kot so kamen, plastika, karbon, kovina in drugo.

Z uporabo sodobne robotske tehnologije razvijamo nove metode in tehnike nanosa lakov.

Sočasno razvijamo nove materiale s specifičnimi površinskimi lastnostmi, pri čemer posebno pozornost posvečamo razvoju visokokakovostne okolju prijazne površinske obdelave. Vse raziskave in razvoj so usmerjene v novodobne ekološko sprejemljive vodne materiale.

Naši materiali izpolnjujejo zahtevane EU standarde.